Geboortekaartjes en toebehoren

Geboortekaartjes

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! En daar hoort uiteraard een uniek geboortekaartje bij! Ik help jullie graag verder met het ontwerp van jullie unieke geboortekaartje volledig op maat en naar jullie wensen. Een babyborrel gepland? Ook deze bijpassende babyborrelkaartjes voorzie ik met veel plezier.

Wat kan ik voor jou doen?


Geboortekaartjes op maat


Tijdens een eerste kennismaking bespreken we al jullie persoonlijke wensen voor het ontwerp van jullie uniek geboortekaartje! Hierbij kunnen jullie inspiratie opdoen uit mijn realisaties of laat jullie verbeelding spreken, ik luister graag naar jullie verhaal en wensen. Ik toon jullie tijdens deze bespreking wat voorbeeldjes, verschillende soorten papier en afwerkingen. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp, dat jullie later toegestuurd krijgen via e-mail als digitale proefdruk. Ik blijf deze digitale versie aanpassen tot jullie helemaal tevreden zijn.


Pas vanaf jullie volledig tevreden zijn van de digitale versie, zorg ik voor een proefdruk op paier. Deze papieren proefdruk is de exacte weergave van jullie kaartje.Klik hier voor meer informatie over een geboortekaartje volledig op maat

Babyborrelkaartjes


Bij dit speciale moment hoort natuurlijk ook een feest! UNIEKe helpt je graag met het maken van uitnodigingen voor de babyborrel om de geboorte te kunnen vieren met familie en vrienden!


De babyborrelkaartjes zijn in dezelfde stijl ontworpen als de geboortekaartjes zodat alles een mooi geheel vormt.


Klik hier voor meer informatie over babyborrelkaartjes volledig op maat

Geboortekaartje Ona
Geboortekaartje Ona
Geboortekaartje Louis
Geboortekaartje Emma
Geboortekaartje Beau
geboortekaartje Camille
geboortekaartje Camille
Geboortekaartje Julia
Geboortekaartje Jules
Geboortekaartje Noah met vogeltekening
Geboortekaartje Louise
Geboortekaartje Louise
Geboortekaartje Olivia
Geboortekaartje Viktor
Geboortekaartje James