Geboortekaartjes en toebehoren

Do It Yourself

Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Wij bieden ook heel wat van onze producten los te koop aan zodat je thuis zelf creatief aan de slag kan gaan.

We hebben een leuk en actueel aanbod aan verpakkingen en gifts. Je kan deze 'blanco' kopen zodat je deze zelf nog kan personaliseren met eigen stickers, lintjes... Ook aan de afwerking hebben we gedacht. Werk je verpakkingen helemaal af met leuke knijpertjes, wasspelden, pluimpjes, enz.


Kies de  sluitsticker die het best bij jullie presentatie past. Of laat er door ons een ontwerpen, dat kan  uiteraard ook: vraag het ons! Deze stickers zijn er om je enveloppen mee te sluiten of je gifts verder mee af te werken. 


Kies de enveloppe die het best bij je geboortekaartje past. UNIEKe heeft een ruim aanbod aan mooie enveloppen in standaardformaten, van uitstekende kwaliteit en in diverse kleuren. Ga je voor metallic, kraft of gekleurd? Keuze genoeg. Je kan de enveloppen vooraf bestellen (of ophalen) zodat je alvast de adressen kan noteren. De enveloppen zijn altijd een beetje groter dan het kaartje. Bij de kaartjes 170x110 mm horen de evenloppen van 180x120mm.