Geboortekaartjes en toebehoren

Veelgestelde vragen

drukwerk geboortekaartjes

Wanneer kan ik mijn offerte verwachten?

Na een eerste gesprek, waar we jullie eerste wensen en ideetjes overlopen. Kan je binnen de week een offerte volledig op maat in je mailbox verwachten. Het kan voorkomen dat ik de prijzen extern moet opvragen, waardoor het maximum een week kan duren tot de offerte in je mailbox zit.

Wanneer kan ik een eerste ontwerp verwachten?

Na goedkeuring van de offerte ga ik met veel plezier aansluitend aan de slag met het ontwerp van jullie geboortekaartje. Dit gebeurt eerst digitaal, ontwerpvoorstellen worden per mail digitaal bezorgd.

Een ontwerp gekozen op basis van een reeds gerealiseerd geboortekaartje?

Dan kan je binnen de 10 werkdagen een eerste ontwerp in je mailbox verwachten.

Een ontwerp volledig op maat gekozen?

Dit ontwerpproces op maat kost mij iets meer tijd. Reken op een 20 werkdagen tot een eerste ontwerp wordt bezorgd per mail.

Wanneer kan ik een proefdruk op papier verwachten?

Wanneer jullie ontwerp digitaal op punt staat zorg ik voor een proefdruk op papier. Het duurt ongeveer een 5-tal werkdagen tot deze proefdruk op papier klaar is. Dit is de werkelijke weergave van jullie kaartje! 

Let wel! Folies en letterpress worden nog niet voorzien op de proefdruk, dit is praktisch niet mogelijk om voor één kaartje te gaan realiseren. De folies worden gedrukt nagebootst om toch een goed beeld te krijgen van het uiteindelijke kaartje.