Geboortekaartjes en toebehoren

Veelgestelde vragen

drukwerk geboortekaartjes

Wanneer start ik met mijn geboortekaartje?

Interesse in een geboortekaartje volledig op maat? Dan adviseer ik toch om ten laatste 3 maanden voor uitgerekende datum met mij contact op te nemen.  Zo hebben we voldoende tijd om het ontwerp en een proefdruk uit te werken van jullie droomkaartje. Vroeger starten? Dat kan ik alleen maar aanmoedigen.

Wanneer kan ik mijn offerte verwachten?

Na een eerste gesprek, waar we jullie eerste wensen en ideetjes overlopen. Kan je binnen de week een offerte volledig op maat in je mailbox verwachten. Het kan voorkomen dat ik de prijzen extern moet opvragen, waardoor het maximum een week kan duren tot de offerte in je mailbox zit.

Wanneer kan ik een eerste ontwerp verwachten?

Na goedkeuring van de offerte ga ik met veel plezier aansluitend aan de slag met het ontwerp van jullie geboortekaartje. Dit gebeurt eerst digitaal, ontwerpvoorstellen worden per mail digitaal bezorgd.

Een ontwerp gekozen op basis van een reeds gerealiseerd geboortekaartje?

Dan kan je binnen de 10 werkdagen een eerste ontwerp in je mailbox verwachten.

Een ontwerp volledig op maat gekozen?

Dit ontwerpproces op maat kost mij iets meer tijd. Reken op een 20 werkdagen tot een eerste ontwerp wordt bezorgd per mail.

Wanneer kan ik een proefdruk op papier verwachten?

Wanneer jullie ontwerp digitaal op punt staat zorg ik voor een proefdruk op papier. Het duurt ongeveer een 5-tal werkdagen tot deze proefdruk op papier klaar is. Dit is de werkelijke weergave van jullie kaartje! 

Let wel! Folies en letterpress worden nog niet voorzien op de proefdruk, dit is praktisch niet mogelijk om voor één kaartje te gaan realiseren. De folies worden gedrukt nagebootst om toch een goed beeld te krijgen van het uiteindelijke kaartje.

Wanneer zijn mijn geboortekaartjes klaar?

Bevallen? Van harte gefeliciteerd!

Stuur mij een bericht met de correcte geboortegevens

Bij voorkeur via Whatsapp of sms. Deze lees ik net iets sneller dan mijn e-mailtjes. Ik pas aansluitend jullie kaartje finaal aan. Jullie ontvangen van mij via Whatsapp nogmaals de laatste digitale versie (lezen jullie ook nog eens na op typ-en schrijffouten?). Aansluitend stuur ik de definitieve versie door naar mijn drukker en houd jullie verder op de hoogte.


Bezorg je me de correcte geboortegegevens voor 11:00, dan wordt er dezelfde dag nog gestart met het drukwerk.


Levertermijnen:

Kaartjes zonder folie: 1 à 2 werkdagen

Kaartjes met folie ahv letterpress: 1 à 3 werkdagen

Kaartjes met opliggende folie: 1 tot 5 werkdagen


Ter info: in het weekend, op feestdagen en op brugdagen wordt er niet gedrukt.

Vandaag (on-line) besteld, morgen in huis?

Een bestelling geplaatst via mijn DIY(web)shop? Hoera leuk!

Ik doe steeds mijn uiterste best om jullie on-line bestellingen zo snel als mogelijk te verzenden naar jullie. 

Gepersonaliseerde zaken (zoals vinylstickers, gegraveerde geschenkjes, stickers...) worden met de grootste zorg gemaakt en dat vraagt een beetje tijd. Ook het veilig inpakken vraagt steeds een beetje tijd. Klantjes die zijn bevallen en waarvan ik het geboortekaartje finaal op punt moet zetten krijgen steeds voorrang, waardoor het ook iets langer zou kunnen duren tot jullie bestelling wordt verstuurd.


Om een idee te geven; gelieve rekening te houden met volgende levertermijnen:

Enveloppen: 3 à 5 werkdagen, Waxzegels: 5 à 10 werkdagen, Doopsuiker: 3 à 6 werkdagen, Stickers: 5 à 10 werkdagen, Sommige verpakkingen: 2 à 5 werkdagen, Vinylstickers: 5 à 10 werkdagen, Labels & tags: 5 à 10 werkdagen, Gravure & lasercut: 5 à 10 werkdagen.


Bestellingen worden pas verstuurd wanneer deze compleet zijn.

Bestel op tijd en bedankt voor jullie begrip.